Avand o experienta de peste 14 ani, va oferim  o gama variata de meniuri  din bucataria romaneasca cat si din cea internationala,

Restaurantul GOOD FOOD GYLS, oferă preparate tradiţionale de calitate, dar şi în cantităţi respectabile, care asigură saţietatea oricărei mese şi face ca fiecare oaspete să simtă că a luat parte la un adevărat festin. Din variata bucătărie românească cu influenţele ei, s-au ales preparate deosebite pe gustul omului modern, toate, preparate de poveste, ce va asteapta sa le descoperiti.

Restaurantul nu trece neobservat şi neîncercat de turiştii străini ce cauta sa cunoasca orasul Piatra Neamt si prin preparatele ei specifice, dar organizează si evenimente speciale, din categoria : cocktailuri, coffe break-uri, dineuri , precum si mese de afaceri, cine turistice, petreceri private (aniversari, nunţi, botezuri, alte evenimente ocazionale) de până la 80 de persoane.

     Calitatea si gustul preparatelor sunt cartea noastra de vizita. Exista disponibilitatea personalizarii fiecarui meniu în funcţie de gustul si dorinta clientului şi se ofera zilnic un meniu variat.

     Dispunem de logistica necesară pentru serviciile de catering individuale sau catre scoli, gradinite, firme, fiind deschişi a colabora cu parteneri doritori de astfel de servicii.